🚚 Nu gĂ„r flyttlasset 🚛


SÄ var dÄ dagen kommen för flytten frÄn GulltofsavÀgen till BorgmÀstargatan.

Mycket var ju redan flyttat sÄsom vinden och garaget men nu gick alla möbler och grejorna inne i huset ivÀg.
Det mÀrks nÀr det Àr proffs som jobbar, gick jÀttesmidigt. Med bra logistik fick allt plats som planerat, trots att det redan var i stort sett fullt hÀr. Men huset Àr stort. Det kÀnns mycket större nÀr man bor hÀr, för rummen nyttjas pÄ ett helt annat sÀtt Àn nÀr man jobbar.KÀndes ÀndÄ ok att flytta nu, tidigare har jag kÀnt vemod över att lÀmna ett sÄ fint hus. Men med mÄnga hÀrliga minnen och fina tjugo Är med barnens uppvÀxt i en bra stadsdel i ett perfekt familjehus ska det bara bli spÀnnande att fÄ nya erfarenheter och nya minnen.

SÄ frÄn djupet av mitt hjÀrta TACK GulltofsavÀgen 8 för allt du givit oss!PĂ„ BorgmĂ€stargatan kom möblerna pĂ„ plats direkt och det kĂ€ndes 
typ klart
Vi fixade iordning i kÀllaren tills sovrummet Àr helt klart. HÀr blir det gÀstrum fortsÀttningsvis.Vi firade in det nya boendet tillsammans med Josefine.
Bubbel och mat frÄn Chandani.Följde Josefine hem och passade pÄ Att ta en kvÀllspromenad i nya hoodsen, oops det kom en regnskur och vi rÀddade oss frÄn den med en drink pÄ Sorella.

Livet i staden Örebro kan börja 😎

Gillar

Kommentarer