😎Ny vecka i mitt liv 😃

Tänkte skriva lite om en vad jag tror kommer bli en vanlig vecka i mitt liv...vi får se.

Måndag
Jobbade på kontoret idag, det var bara jag där på fm. Vi jobbar så få som möjligt taget pga rådande pandemi. På em kom Roger, han hade möte i konferensen sen snackade vi lite och tog en fika.
Jag gjorde klart bokslut, bl.a CÖ som gick för revision. Så tacksam över ännu ett bra år trots lägre omsättning och att vi inte påverkats nämnvärt av Corona. Alla har fått vara friska och bolagen vi har som kunder har fortsatt sina verksamheter.

På kvällen åkte Robert och jag till Ånnaboda, jag har denna och en gång till kvar på mina skidsektioner. Robert ville ju testa sin nya utrustning. Det finns snö kvar bara i det konstgjorda spåret, men det räcker för att träna teknik. Gick väl sådär idag, fattar inte riktigt hur det ska kännas och var lat idag 😜

Väl hemma igen brassade jag iordning potatismos och varmkorv till våra tre matlådor samt spenatsoppa till kvällsmat. Sen återstod bara sängen.

Ha ha ha det blev liksom inte mer skrivet för denna vecka och nu långt senare minns jag inte alls. Men vad gör det vi tar nya tag en annan vecka.

Gillar

Kommentarer