😎Ny vecka i mitt liv 😃

TÀnkte skriva lite om en vad jag tror kommer bli en vanlig vecka i mitt liv...vi fÄr se.

MĂ„ndag
Jobbade pÄ kontoret idag, det var bara jag dÀr pÄ fm. Vi jobbar sÄ fÄ som möjligt taget pga rÄdande pandemi. PÄ em kom Roger, han hade möte i konferensen sen snackade vi lite och tog en fika.
Jag gjorde klart bokslut, bl.a CÖ som gick för revision. SĂ„ tacksam över Ă€nnu ett bra Ă„r trots lĂ€gre omsĂ€ttning och att vi inte pĂ„verkats nĂ€mnvĂ€rt av Corona. Alla har fĂ„tt vara friska och bolagen vi har som kunder har fortsatt sina verksamheter.

PĂ„ kvĂ€llen Ă„kte Robert och jag till Ånnaboda, jag har denna och en gĂ„ng till kvar pĂ„ mina skidsektioner. Robert ville ju testa sin nya utrustning. Det finns snö kvar bara i det konstgjorda spĂ„ret, men det rĂ€cker för att trĂ€na teknik. Gick vĂ€l sĂ„dĂ€r idag, fattar inte riktigt hur det ska kĂ€nnas och var lat idag 😜

VÀl hemma igen brassade jag iordning potatismos och varmkorv till vÄra tre matlÄdor samt spenatsoppa till kvÀllsmat. Sen Äterstod bara sÀngen.

Ha ha ha det blev liksom inte mer skrivet för denna vecka och nu lÄngt senare minns jag inte alls. Men vad gör det vi tar nya tag en annan vecka.

Gillar

Kommentarer