đŸ„‚NyĂ„r 2020 - 2021 ✹

DÄ fÄr vi lÀgga 2020 till handlingarna och tacka för de erfarenheter och upplevelser det fört med sig.
2020 blev för mÄnga ett mycket annorlunda Är med en pandemi över hela vÄrt jordklot. Vissa har suttit i karantÀn, vissa har blivit svÄrt sjuka andra har varit lÀtt sjuka och vissa har inte mÀrkt att de varit sjuka. Vi har följt restriktionerna och avstÄtt frÄn att trÀffa nÀra och kÀra. Vi har hÄllit avstÄnd till varandra och vi har blivit grymma pÄ teams och andra digitala möten.

Vi har anpassat oss sÄ gott vi kunnat efter det som skett och alla har nog sin egna upplevelse och erfarenhet frÄn detta Är.

Jag Àr glad och tacksam över att vi i familjen och vÄra nÀrmaste klarat sig bÄde frÄn sjukdom och arbetslöshet och företagen vi driver har inte pÄverkats nÀmnvÀrt. Allt detta fyller mig med tacksamhet.

NyÄrsaftonen firade Robert och jag hemma. Det blev ett par promenader pÄ dagen sen lagades det god mat.

Toast Skagen till förrĂ€tt och en flaska champagne dĂ€rtill. Vi konstaterade att den smakade bĂ€ttre nu Ă€n vid tolvslaget dĂ„ duger det bra med bubbelvattenđŸ„‚

OxfilĂ© frĂ„n Robertssons med deras underbart goda vitlök och persiljesĂ„s och Hasselbackspotatis. OxfilĂ©n smalt i munnen 😋

Dessert marÀngsviss med hallon, banan och chokladsÄs.

Sen var vi sĂ„ mĂ€tta, sĂ„ mĂ€tta sĂ„ vi slocknade i var sitt hörn i soffan och missade rond tre pĂ„ Bingolotto đŸ€Ł

Men vi piggade pĂ„ oss och skĂ„lade in det nya Ă„ret med portvin đŸ„‚ Gick precis lika bra.

NyÄrsdagen
Startar Ă„ret med Ă€nnu ett vinterbad. Kristina frĂ„gade om jag ville följa med henne och Eliisa. SĂ„klart 💩

Ånnaboda Ă€ven denna gĂ„ng och lite mildare vĂ€der. Dimman lĂ„g tĂ€t över sjön idag.

VÄr vana trogen, en snabb promenad runt sjön sÄ kroppen Àr vÀl uppvÀrm inför badet.

Idag doppade jag mig bara lite sen klev jag upp men sÄ gav jag mig ner igen och lyckades stanna i nÄgon halv minut. Det var skillnad, nu blev kroppen kyld och nÀr jag kom in i raststugan spred sig en enorm vÀrme över hela ryggen och benen det kÀndes riktigt, riktigt hett.

Det har nÄgot det hÀr med vinterbad. SÄ pÄ söndag bÀr det ivÀg igen till Ramsjön denna gÄng och med fika och bastu efterÄt hos Eliisa. Det ser jag fram emot.

Blev inga badbildbevis denna gÄng, vi fokuserade pÄ badet, andningen och upplevelsen.

Gillar

Kommentarer