Nytt år, nya möjligheter

Nytt år, nya möjligheter som man brukar säga. Undrar varför det behövs ett nytt år för att det ska kännas som en nystart. Alla håller på att ha halft ihjäl sig innan jul och nyår för att sedan börja om på ny kula. Ja, ja hursomhelst så känns det skönt att ha haft ledigt och paus och att få starta upp igen. För första gången någonsin känns det verkligen så, jag har inga släpande högar, allt är verkligen klart för att starta upp med nya möjligheter, nya planer och nya idéer.

Nya hemsidan - denna, rullar live. Jag är verkligen glad, nöjd och tacksam för att ha fått hjälp att göra denna, tusen tack Marcus. Blir så inspirerad i mitt företagande efter våra coachtimmar, nu är det bara att köra igång och det ska verkligen bli en spännande resa.

I Växthuset 5 börjar vi nu med konferenser och utbildningar. Första konferensen blir nu på fredag, det ska bli jättespännande att ha konferensgäster i huset. I februari kommer första utbildningen, ett seminarie i Facebook och andra sociala medier med Elisabeth Solin. Elisabeth har skrivit boken Facebook och andra sociala medier – handledning för chefer och arbetsgrupper. Se också www.solin.se Inbjudan kommer under nyheter snart!

Jag välkomnar 2012 och bestämmer att det ska bli ett roligt, lönsamt och utvecklande år!

Gillar

Kommentarer