Nytta och nöje - en bra kombo

Nytta med nöje och att passa på när tillfälle ges var mottot denna helg.
Jag åkte för att jobba torsdag, fredag på Royal Star Hotell / Best Western i Älvsjö och passade då på att besöka Kungsträdgården när körsbärsträden blommar. Jag har aldrig tidigare prickat in dess blomning men gärna viljat se det då det ser magiskt ut på alla bilder.
Nu så, kom dagen, då jag fick strosa runt i detta rosa körsbärsblomstrande hav.

Även Royal Star Hotell/Best Western bjöd på ett rosa blomsterhav denna gång. 🌸🌸


Hela Kungsträdgården myllrade av människor som njöt av mat, dryck, körsbärsträdens blommor i de härliga första, värmande soldagarna.

Skönt att bara strosa runt, utan något på agendan, köpte en stor glass och gick runt och kollade på folklivet. Stockholm är så härligt med allt den staden har att erbjuda.Några spelade schack, både med de stora pjäserna och med små vid ett bord. Riktig utomlandskänsla.Nöjd och proppmätt av glassen 🍦gick jag för att möta upp Erika vid hennes jobb. Jag fick följa med och se hennes kontor. Jättefint och det verkar vara en superkul arbetsplats med bara ungdomar.

Vi gick sedan tillbaka, efter en promenad vid vattnet vid Strandvägen, till Kungsträdgården där vi tog lite gott att dricka och satt och talade 🥰På lördagen var det dags för Hugo, kusinens, konfirmation.

En jättefin kyrka och ett modernt och underhållande konfirmationsprogram.Det går att fylla sina dagar med många roliga och fina minnen att bära med sig in i framtiden.

Gillar

Kommentarer