Om du stänger en dörr öppnas alltid ett fönster

Ordspråk är något jag verkligen gillar. Under närmare 10 år gjorde jag egna små kort med egna fotografier ihop med ett ordspråk som jag skickade med varje faktura. Det var roligt att leta bild och ordspråk som passade ihop och som talade samma budskap.

Tänker på ordspråket här ”Om du stänger en dörr öppnas alltid ett fönster”. För att fylla på något nytt i ditt liv måste du stänga en dörr, göra dig av med något, för att något nytt ska uppenbara sig, för att något nytt ska få plats, för att du ska kunna skåda nya vyer.

Här är några mycket vackra symboliska fönster som uppenbarat sig för mig här på Colleget.Det är allt så med denna kurs att det finns många fönster som står öppna, olika val att göra. Men i mitt fall har jag en dörr att stänga först, men jag hittar den inte riktigt, jag ser fönstret, det är vackert, det lockar mig, jag vill dit, men når det inte riktigt för jag måste våga stänga dörren först.
Jag hittar den bara inte, men jag fortsätter mitt inre arbete, jag ger inte upp, för det finns så mycket att upptäcka, så många vackra fönster att skåda här inom oss alla.


Gillar

Kommentarer