🌴Palma Mallorca ☀️


Så bar det iväg för en veckas utbildning i Palma Mallorca. Vi kom fram till hotellet vid niotiden igår kväll. Vi bjöds på ett glas bubbel 🥂 innan vi checkade in på våra rum. Fantastiskt fint rum med en magnifik utsikt över Palma, poolerna och havet. I hamn ligger två gigantiska kryssningsfartyg som med all sin belysning först såg ut att vara en del av staden.

Efter en god frukost med massor av olika godsaker drog kursen, kvalificerade frågor i ägarledda företag och koncerner, igång kl. 9.00. Det är utbildning alla dagar 9.00-12.00 & 16.00-19.00 utom onsdag som är en ledig dag . Så vi har fri tid fyra timmar mitt på dagen för lunch och egna aktiviteter.

Kerstin, Lars och Anders är tre garvade kursledare som med humor och stor kunskap lotsar oss genom ämnet.

Det är bara jag från oss på CÖ som åker på denna kurs, men jag hittade en kollega, Karin, som gjorde detsamma så vi slog oss ihop. På rasten promenerade vi ner till strandpromenaden och åt lunch, tar ca 45 min. Fullt av lyxiga segel- och motorbåtar längs hela vägen. Det är 31 grader idag så vi kände att det blir taxi tillbaka och bad i de fina poolerna resten av tiden. Det svalkade skönt.Så här fin utsikt har jag från min balkong.Första kvällen avslutades med gemensam välkomstmiddag på hotellet. Kul att tala med kollegor runt om i Sverige. Det är mest revisorer här men en och annan redovisningskonsult är också på plats.

Godnatt och fortsättning imorgon 😴

Gillar

Kommentarer