💩Poolbad🌿OgrĂ€srensning 🌿HĂ€ckklippning 👒Madame La GĂ„rd☀

Nu Àr det bÀst att suga ut det gottaste frÄn GulltofsavÀgen. Nu nÀr det börja nÀrma sig flytt kÀnner jag sorg och vemod över att lÀmna denna underbara plats samtidigt som jag lÀngtar och Àr förvÀntansfull över att flytta.

Soliga dagar pÄ vÄr baksida Àr det bÀsta med huset samtidigt som tomtens ofÀrdighet och ogrÀs överallt mellan dessa elÀndiga smÄ plattor Àr det sÀmsta.

Denna helg har vi haft att göra med dem bÄda.

Riktigt varma, soliga, hÀrliga sommardagar har det varit i helgen. HÀcken behövde klippas och ogrÀset bort sÄ vi kan överlÀmna huset med stolthet.Ibland Àr det som om man inte ser det vackra och det som Àr bra nÀr man vÀl har. OrdsprÄket sÀger ju man saknar inte kon förrÀn bÄset Àr tomt.

Har njutit en hel del pĂ„ luftmadrassen i poolen denna helg och det Ă€r inte utan att vi funderar pĂ„ att skaffa en till BorgmĂ€stargatan ocksĂ„. Vi fĂ„r se đŸ€ȘSnyggt blev det med klippt hÀck och rensade plattor.Å sĂ„ dessa underbara sommarkvĂ€llar, lĂ„t sommaren vara lÀÀÀÀÀÀnge.PÄ söndagseftermiddagen Äkte Josefine och jag med cabben till Madame La GÄrd.

DÄ hÀr skrev jag i vÄr blogg pÄ Hi Sweden.


Unika, mysiga butiker med hÀrliga butiksinnehavare det Àr vÀl just till sÄdana stÀllen man vill hitta.

Det har vi gjort idag, Madame La GĂ„rd som ligger i Edsberg, Fjugesta, 3 mil sydvĂ€st frĂ„n Örebro. Se karta som sista bilden i inlĂ€gget.

I denna lantliga idyll med hÀftig, inspirerande inredning hittar du massor av fina linneklÀder, smycken, vÀskor, tvÄlar med mera fint.

Anncharlotte som driver butiken möter dig med sitt varma leende och man kÀnner sig vÀlkommen direkt.


En enkel kopp kaffe, en Festis eller lÀsk med kaka till kan du avnjuta pÄ baksidan med sÀdesfÀltens böljande som gör denna kopp till en kopp kaffe du kommer minnas.Är detta sjĂ€lvaste Madame La GĂ„rd mĂ„ntro?Med öga för detaljer blir iallafall jag glad av den fina kakförpackningen och de olika, RIKTIGA kaffekopparna. Det förhöjer smaken och lockar till pÄtÄr och en stilla stund dÀr man verkligen avnjuter koppen kaffe.Ett perfekt utflyktsmÄl med vackra omgivningar och vackra lantliga vÀgar pÄ din resa hit fÄr du som bonus.

Följ Madame La GÄrd pÄ Facebook och Instagram för öppettider och nyheter.


Gillar

Kommentarer