🏍PremiĂ€rturen 🏍


Vi har precis uppfyllt en av Roberts gamla ungdomsdrömmar och införskaffat en motorcykel frÄn 80-talet. Ja bÀttre med infriade drömmar Àn inte alls Àven om det sÄ ska ta 40 Är. Dagen till Àra var det premiÀrtur och vi beslutade att ha Berga GÄrd som mÄl.

Genom ett vackert, grönkrispigt och soligt landskap gled vi fram. Med de blÄ bergen i bakgrunden, fÀlten som strÀckte ut sig i landskapet och lapade hungrigt efter Ärets första vÀrmande solstrÄlar som ska fÄ fÀltens skörd att prunka och ge mat till mÀnniskor och djur.
Magiskt att kÀnna doften frÄn hÀgg smyga sig in under hjÀlmen pÄ vÄr resa mot fikastoppet.

Vi inledde med var sin rÀkmacka och kaffe. Ja hur gott smakar det vÀl inte efter en tur. Vi slog oss ner pÄ terrassen i solskenet.

Fina omgivningar.

Egentligen hade vi ju tÀnkt Àta deras egenproducerade glass Lyckliga Hönan men det gick bra att klÀmma en sÄdan ocksÄ efter den goda rÀkmackan.
Vilken glass, jag som Ă€lskar körsbĂ€r tog sĂ„klart den och det var banne mig den godaste körsbĂ€rsglass jag Ă€tit. Robert tog nĂ„gon med konstigt namn men det var vanilj med chokladbitar, typ 😂 den var inte dum den heller.

Verkligen jÀttefint inomhus och i butiken. SÄklart dyker det upp höns lite hÀr och var, gillar nÀr saker och ting Àr genomtÀnkta och inbjudande. Det Àr det hÀr.

Du kunde Àven fÄ köpa nÄgot sÄ unikt som ett bÀverskinn hÀr, eller lammskinn.

Vi kan varmt rekommendera en tur hit pÄ cykel, med bil, med bike eller nÄgot annat fordon. Du fÄr en god fikabelöning nÀr du kommer fram.

Vi ville ju fortsÀtta vÄr tur efter fikat sÄ vi tog oss pÄ smÄvÀgarna till Tina & George. Tina fixade i trÀdgÄrden men tog en paus och servade tvÄ motorcyklister med god hemmagjord flÀdersaft. Hör satt vi och mös nÄn timma innan vi bikade hemÄt.

Gillar

Kommentarer