❤️Roadtripp med Erika och Josefine ❤️

Erika och Josefine var sugna på att åka till Ullared. De ville shoppa, och framförallt Josefine till sin nya lägenhet. Å de små grynen ville ha med sin mamma.
Så glad att få hänga med dessa underbara tjejer.

Jag tyckte, när vi ändå var på rull, att vi skulle passa på att se något mer. Å det gjorde vi 😎

Erika åkte med mig hem till Örebro från Stockholm efter att jag jobbat där i onsdags. Sen jobbade hon från Örebro. På fredagen började hennes semester och Josefines hade redan börjat så vi beslutade att åka halva vägen till Ullared och stoppet blev Jönköping.

Vi åt gott i hamnen på Seaside.

Ni som har ungdomar vet säkert hur det är, det ska fotas hela tiden och sämst är ju vi föräldrar på att ta bra bilder. Här håller de på, inget dög åt dem men jag tycker de är hur goa och fina som helst - naturliga 😃

Den här gillade de båda 🥰

Upp vid sju på lördagsmorgonen och iväg mot Ullared. Nu har det bara två timmars bilresa, skönt.
Fullt på parkeringen och en liten stund i kö, i spöregn, innan vi kom in.

Väl inne är det som om något märkligt händer med en, köpgalningen tar plats, det är som om man aldrig mer i hela livet kommer kunna handla då här billigt 😂
Men vi tyglade oss, eller…

Tio timmar spenderade vi i varuhuset och vi hade säkert kunnat spendera lika många till. Det är så kul. ALLT verkligen ALLT finns där.

Vi gissade på vad våra vagnar med shopping skulle kosta…allt blev dyrare än beräknat, främst Josefins 😂 men så mycket fint hon fick för pengarna till sin nya lägenhet.


Ha ha denna firren fick inte följa med hem.

Vi sov på hotellet och åt middagsbuffé där på kvällen.

På söndagen tog vi en liten runda i de andra butikerna runt Ge-Kås innan vi åkte vidare till Varberg. Väl där inser vi att det är söndag och att alla butiker, trots turistsäsong, valt att ha stängt, helknäppt.
Vi strosade runt lite, kollade in kallbadhuset och Varbergs fästning.

Vi åt på Gästis inne i Varberg, jättemysigt.

Vi åkte till en loppis en bit utanför Varberg, Rensa ut Josse hittade några fina böcker. Vi fikade där i trädgården.

Vidare genom Falkenberg och till Skrea strand, där vi stannade till och solade en stund, åt en bit mat innan vi åkte kustvägen, den vackra, till Halmstad.

Halmstad
Vi bodde inne i stan och kom fram vid halv tio på kvällen så det blev en liten promenad i stan innan vi gick och lade oss.

Strålande sol och riktig sommardag mötte oss på måndagen. Det blev sol och bad på Tylösand. Vilket ställe, wow.


Afterbeach, äntligen lite livemusik. Så himla kul och mysigt. Hit vill jag åka tillbaka och då bo.

Vi beslutade att åka till hotellet och byta om för att sedan åka tillbaka och äta middag här och återigen lyssna på trubaduren och avslutningsvis se solnedgången.
Vi maxade allt 😍

En underbar dag att minnas 🥰

Tisdag och dags att bege oss hemåt. Vi strosade runt lite i Halmstad på förmiddagen men det var alldeles för varmt så vi satte oss i bilen och drog oss hemöver. Vi tog kustvägen även denna gång. Stannade på ett par ställen efter vägen.

Hemma på kvällen nöjda och glada över roliga och mycket innehållsrika dagar som innehöll allt.

Älskar att hänga med er Erika och Josefine, ni är så härliga 🥰❤️❤️TACK 😍

Gillar

Kommentarer