🇸🇪Roadtripp till Öland 🇸🇪

Erika och tog en minisemester och åkte först till Allan och sedan vidare till Österlen. Jag hämtade henne i Stockholm sen åkte vi direkt till Öland. Checkade in på hotellet i Färjestad och sen besökte vi @paradisverkstaden med sin vackra keramik. Åt god middag i hamnen.

Dagen efter åkte vi runt på nordvästradelen av Öland. Vi har besökt ett par fina loppisar där vi gjorde några fynd. Vidare till Borgholm med sina mysiga butiker, restauranger och caféer. Här åt vi supergoda galetter på @norringscreperie. Vi tog av från väg 136 vid Djupvik och åkte kuststräckan. Idag i dramatiskt väder, halv storm, sol, kolsvarta moln, störtregn om vartannat. Det var mäktigt att skåda men skönt att sitta torrt i bilen. Men nu blev vi fikasugna så det blev kaffe och glass på Kaffestugan i Sandvik. Sen vände vi kosan söderut och landade för natten i en svit på @first_hotel_christianiv för vidare äventyr på Österlen imorgon.
Såklart passade vi på att besöka de två turistbyråerna på Öland också, för bra och informativa broschyrer och kartor måste man ju ha.😃


Borgholm.

Öland bjuder på vacker natur.

Gillar

Kommentarer