Så mycket kul

Vilken händelserik helg det varit och så varierande. Först den djupare delen av mig själv på kursen hos Terry sen direkt över till den glamorösa delen i livet för att avslutas med något helt nytt och outforskat.
Alltså efter fyra dagar av utforskande av känslor åker jag hem, helt slut med sprängande huvudvärk och illamående. Lägger mig och sover några timmar för att stiga upp och rätta till anletsdragen och bege mig till Convenum. Tillsammans med personalen på First Hotell ska vi avnjuta julbord och ABBA show. Riktig många goa låtar som raskt tog mig bakåt i tiden. Minns hur jag och mina bästisar Karin & Anette uppträdde, iklädda dåtidens One piece, minns ni dom? Mysovraller, tajta med dragkedja fram. Jag och Anette hade bruna frotte och Karin en i blå sammet. Vi var The Tigers! Vi uppträdde och mimade till alla dessa ABBA låtar, ja det var tider det, ha ha!

Lördagen fortsatte i dansen och musikens tecken, Nordiska mästerskapen i disco. Så många fantastiska ungdomar, det är en fröjd att se alla. Dock får jag väl erkänna att deras dräkter är betydligt vackrare än våra The Tigers dräkter.

Så var det söndag och nya upplevelser, hundmässa. Ni ska bara veta hur jag dissat hund och hundsnack. Hur trist som helst, läskiga, farliga och luktar illa gör dom också. Fråga mig inte när förvandlingen skedde men helt klart har den inträffat. Jag törs klappa stora bestar, tycker tom att dom är riktigt fina.
Man upphör aldrig att förvånas

Gillar

Kommentarer