Skön lördag

med mig själv som sällskap.
Det är riktigt skönt att ibland bara få umgås med sig själv.
Robert är på Indy500 och lever sin dröm 🏎🤩🇸🇪
Själv så fick jag ändan ur och åkte och tränade lite på vårt gym sen hem o tog ett dopp i poolen, underbart. Låter som värsta lyxlirararna och ja, så är det allt. Njutbart! Alla har vi olika mål som vi vill uppnå under vår vandring på jorden.

Åt frukost, satte mig i soffan och läste, blev bara några sidor innan jag somnade gott en stund.
Herrejösses jag hade ju tränar, klart jag behövde vila 😂😂

Sen borstade jag upp mig, fick i mig lite kaffe, tog med Swing och åkte ut till Ann-Sofie på Ohlssons Magasin. Hade sett snygga amplar på Facebook som jag blev sugen på.Det blev en full bil med blomsterprakt, kryddor, tomater och snygga krukor.

Swing och jag tog en promenad på den Svenska landsbygden, somrigt☀️Hem och plantera och nu hade jag visst fått ny energi. Kan det vara träningen som redan givit resultat? Det sägs ju att man ska bli piggare.

Gräsklipparen åkte fram, gräsmattan fick gödning och delar av ogräset mellan plattorna rök.

Dopp i poolen som avslutning, sen blev det soffan, sushi och GES sommarkonsert. Så bra, men Josefine bara skaka på huvudet och undrade om jag lyssnade på detta när jag var ung. 🙉 Javisst gjorde jag det, förra året i Vadstena 😂👍🥳Tack för idag och godnatt. Imorgon blir det en till dag med me, myself and I. Får se vad jag hittar på då.

Gillar

Kommentarer