Slalom i Romme

Vilken strålande idé Erika kom med, ska vi åka skidor i Romme?
Ja, det gör vi ⛷Dagen bjöd på strålande sol och skön skidåkning.
Det var fler med oss som kände sig stinna efter julens frosseri och tyckte en dag som denna med sol och -4 grader lämpade sig ypperligt för en dag i backen.

Det var lite isigt bitvis i backarna men härligt med en heldag utomhus. Vi tillbringar ju mesta tiden inomhus så efter en skiddag var vi möra allihop och kurade upp oss i soffan och kollade på Stjärnorna på slottet och filmen Farsan.

Robert, som är en grymt duktig skidåkare, investerade förra året i nya skidor och pjäxor. Han är nu på mig och tycker att även jag ska slå till och köpa nya prylar. Så kommer jag åka ännu bättre 👍⛷

Men vadå, mina är ju kanongrejer 🎿 inser dock att de har dryga 20 år på nacken och snart redo för Antikrundan😂😂 Det är jag och Stig Helmer 👍

Erika hyrde utrustning idag så vi passade på att ta värstingprylar för att testa om jag eller Robert har rätt. Erika och jag har samma storlek så vi kunde båda två testa och jämföra. Nja något bättre grepp kanske men, mina gamla laggar får nog hänga med ett tag till, ”de är ju betalda”💰💰💰ett kärt och välanvänt uttryck av min käre make.

Gillar

Kommentarer