Sol ☀️ Vind 🌬Vatten💦


På Rödhamn är servicen hög, vi hade beställt morgonfrallor som stod välkomnande på däck när vi vaknade med all information båtfolk kan behöva för dagen.De har verkligen fått till de små detaljerna här på ön. Bara dassen är en fröjd att besöka.Vi gick över till andra sidan ön och solade en stund innan kallare vindar kom insvepandes. Då gick vi tillbaka till båten för lunch.När det är semester och lata dagar blir det mycket mat och dryck. Vi blev såklart fikasugna frampå eftermiddagen så vi gick över till den gulliga hamnstugan som hade kaffeservering. ☕️ var kryddat med kardemumma och det smakade verkligen mumma 😂En liten promenad på det blev det för min och Roberts del medan Susanne och Jimmy var aktivare än så 🏃♀️🏃♂️
Vi hittade en klippa i lä från blåsten där vi satt och mös en stund innan de mörka molnen närmade sig. Då gick vi tillbaka till båten där det hade förberetts för grillning vilken blev inställd när regnet rullade in. Det blev goagrytan a la Susanne igen men i lite annan tappning idag.
Ja ni hör själva vad vi äter och gottar oss dagarna igenom 🥂🥩🥬🍅🥥🥔🥨☕️

Medan Susanne fixade med grytan låg vi i vår egna hytt, lyssnade till regnets smatter på taket och Marie Fredrikssons alla underbara låtar i bakgrunden. Vilken lyxsemester vi har här. First Class med all inklusive delux 🤩Det blev middag, vi diskade, de tog en promenad, sen kom regnet tillbaka lagom till läggdags och nu ligger vi åter i hytten och regnets smatter får vagga oss till sömns efter ännu en skön semesterdag.


Gillar

Kommentarer