😎Stockholm đŸ„°


Dags för arbetsdag i Älvsjö och denna gĂ„ng passade jag pĂ„ att Ă„ka en dag tidigare och stanna en dag efter för att umgĂ„s med Erika som just nu Ă€r mellan tvĂ„ jobb.

Åkte onsdag morgon och vi tog tunnelbanan till söder dĂ€r vi trĂ€ffade Lotta för lunch. JĂ€ttegod sallad ute i solen blev det, hur mysigt som helst.
Sen gick Erika och jag vidare pĂ„ shoppingtur, vi shoppade skor o stövlar pĂ„ Twist and Tango till grymt bra rea. Men de lĂ€ckra stövletterna jag köpte kommer allt smĂ€rta en del, men ska man vara fin fĂ„r man lida pin 😂

Sen fika i solen i gamla stan för att samla ny shoppingkraft och jĂ€klar vilken kraft jag fick 🙈det blev underdelar av Camilla Thulin till alla mina fĂ€rgglada toppar jag köpte sist, och en fin klĂ€nning Ă„kte med ocksĂ„.Sen vart det snabba ryck hem till Erika och lĂ€mna shoppingen i lĂ€genheten sen ner till Reimersholmsbryggan dör familjen Tilder hĂ€mtade oss i din bĂ„t för vidare fĂ€rd till SödermĂ€larstrand och en Italiensk restaurang. SĂ„ hĂ€ftigt och hĂ€rligt att Ă„ka bĂ„t och glida in framför restaurangen och glida in, fett 😎 skulle jag vilja sĂ€ga.Vilken dag!
Efter en supergod och trevlig middag fick vi skjuts tillbaka till Reimersholme.Torsdagen. Frukost pÄ hotellet och jobbdag. Blev klara vid 17 och dÄ Äkte jag tillbaka till Erika.

Vi Äkte in till stan och Ät en god middag pÄ Hallwylska Palatset, som att sitta mitt i tusen och en natt.Fredag
Frukost hos Erika sen ut i stadsvimlet igen. Idag gick vi runt Drottninggatan. Blev allt lite shoppat idag ocksÄ. Vagabond jympaskor, liten vÀska, lÀppstift och ett par tröjor till Erika.

Trötta i kroppen vid 17.30 tog vi en fika och Ă„kte hem. Jag svĂ€ngde förbi Älvsjö pĂ„ vĂ€g hem för att bokföra ett par saker till innan hemfĂ€rd till Örebro efter toppendagar i Stockholm med Erika och jobb.


Gillar

Kommentarer