Stockholm 🇸🇪 tatueringar 🌹 döttrar


Josefine och jag åkte till Erika på söndagskvällen för på måndag skulle studentpresenten infrias. Josefine fick en tatuering i studentpresent av Erika.
Ja, det kan ju lilla mamma tycka vad hon vill om, för nu är de vuxna och bestämmer själva vad de vill göra. Kul att jag fick följa med trots min något negativa inställning till tatueringar. Men jag tillhör ju dinusariegenerationen vad gäller det.

Vi tog en promenad till Kungsholmen och Stockholm tatuering, Daniel Boije. Väl där tog det en stund för tjejerna att få till sina blivande tatueringar med typsnitt och placeringar, trots att de trodde sig ha full koll innan. Men Daniel lotsade dem med sin erfarenhet och professionalism. Josefine taggade till ordentligt och slog till på två stycken. Jag är fortfarande ren 🤩 men om jag hade ord eller symbol som betydde mycket för mig - ja kanske 😎 - känner mig lite mer positiv till det efter denna dagen.

Så här såg det ut.Då var de klara för denna gång, för jag har hört att tatueringar är som ett gift, har du väl börjat är det svårt att sluta, du vill bara ha fler.

Josefine åkte tillbaka till Örebro för hon skulle jobba men jag stannade hos Erika ett par dagar till.
Vi fikade, storhandlade (bra när mamma hade med sig bil), åt gott och promenerade massor och bara mös i varandras sällskap.Här bakom, i gula huset på Reimersholme, bor Erika. Toppenläge med närhet till bad och ändå nära till city.Vi gick runt Reimersholme och vidare till Långholmen där ett supermysigt café låg, men vi var dessvärre inte fikasugna då vi nyss klämt en god frukost på hennes mysiga balkong.Vidare efter vattnet till Gamla Stan. Vilken otroligt fin cykelväg hon har till jobbet.Tack mina fina döttrar för att morsan får hänga med er ❤️ det är en gåva.


Gillar

Kommentarer