Svenskveckan tar sin början

Så var det dags igen för en magisk vecka på Artur Findley College.
Vi anländer hit tidigt på förmiddagen och har sedan dagen ledig fram till sjutton för att gå runt och njuta av omgivningarna.

I år ligger Svenskveckan något senare än förra året så England bjuder på vår och blomprakt.

Vi börjar med att gå ner till den lilla pittoreska Engelska byn Stanstead, och den lokala bypuben för att få tidig lunch. Vi har ju varit vakna sedan fyra imorse så klockan tio är det inget konstigt för kroppen att vara hungrig. Det blev en New Yorkburgare och en öl 🍻.

Vägen ner till byn går via böljande ängar och betande får.

En promenad i slottsparken är också ett måste. Jag får låtsas att det är mina ägor 😂 så jag får känna hur det är att vara slottsfru och kunna spatsera runt på ägorna och njuta av blomsterprakten och omgivningarna.

Så var det dags att få rummen.
Med kartan i handen lyckades jag, via labyrintgångar trixa mig fram till mitt rum som var helt nyrenoverat och jättefint.

Här kommer jag trivas och riktigt rå om mig själv under  veckan.

Kl. 17 var det samling i Sanctuarty där veckans Tutors presenterade sig, vi fick information om veckan och vi fick boka sittningar.

I Sanctuary samlas vi morgon och kväll för meditation och olika inspirationstal eller demonstrationer. En vacker sal (tyvärr får vi inte fota inne) men utsikten mot parken är ännu vackrare.

Efter det middag, både till lunch och middag bjuds stora bufféer och alltid även med flera smarriga desserter. Det går med andra ord ingen nöd på oss här.

En kort walkabout efter lunchen, innan vi åter samlades i Sanctunary för att lyssna till Nicole de Haas. Hon berättade bland annat om skillnaden mellan de olika mediumskapen.

Vi avslutade med en skön meditation till avslappnande toner i 528 Hz vilken är transformationens, miraklens och kärlekens frekvens.

Nu återstår bara en god natts sömn innan morgondagens aktiviteter drar igång.

Tack för ännu en fin dag i livet 🙏


Gillar

Kommentarer