🖤💛Team CÖ i London 🇬🇧


Team CÖ på kurs, Kvalificerade bokslutsfrågor, i London.
Det var upp mitt i natten och iväg till Arlanda. Planet gick 7.30 så vi var framme i London redan runt tiotiden på förmiddagen på torsdagen. Detta räknades som en resedag så det var ingen kurs förlagd till torsdagen vilket gjorde att vi fick en heldag i London.

Vi bodde fint på Amba Hotell vid Hyde Park och med Oxford Street runt hörnet.

Det blev shopping hela dagen. Några gick lös ordentligt men för min del blev det bara några småsaker som fick följa med hem. Skönt att inte fylla garderoben igen nu när jag precis rensat ut den.

Julbelysningen hade kommit upp så Londons gator var så vackert pyntade. En fröjd att bara strosa runt och njuta av atmosfären och alla vackra byggnader.På torsdagskvällen hade vi bokat biljetter till musikalen Wicked. Den var helt suverän och vilken musik och vilka röster - förtrollande på många sätt 🤩Nu var vi trötta efter en lång dag så det blev godnatt efter musikalen för imorgon vankades det kurs.En riktigt bra och givande kurs med kunniga, pedagogiska och humoristiska lärare. Det höll oss på topp hela dagen och vi insöp allt vi kunde om sambanden och skillnaderna mellan redovisning och skatt.

Efter kursens slut var det ut i Londonvimlet igen. Idag regnade det men det gick bra ändå. Vi såg oss om på Regent Street, Carnaby Street, Piccadilly Circus och Covent Garden och all tjusig juldekoration.Blev bra sugen på ett par juldojor men nja tyckte inte riktigt de var värda priset. Men coola var de.Efter lördagens kurs hade vi bokat bord på The Shard i hotellet Shangri-La för Afternoon Tea. 35 våningar upp med en magnifik utsikt över London.

Innan vi åkte upp gick vi och tittade på Tower Bridge som låg alldeles bredvid.The Shard, en lyxig restaurang där vi charmade oss till ett fönsterbord.
Bubbel till snittarna, Tea till sconesen och jag tog kaffe till kakorna.
Smakade ljuvligt gott och vi fick oss en inblick i det ljuva livets njutning.

Här satt vi i några timmar och njöt av goda samtal, slående utsikt och gott i munnen.Vi fick följa utsikten över London från dag till kväll, följa hur det sakta mörknade och fler och fler lampor tändes.Trots mörkret var klockan bara eftermiddag och mycket av dagen återstod. Butikerna har öppet till 9-10 på kvällen så vi fick verkligen ut max av dagarna trots att stor del bestod av kurs, vilket såklart var huvudsyftet men att få ”Kinderäggseffekt” i allt man gör är aldrig fel.

Shop till you drop även denna eftermiddag/kväll. 💸💸💸Så var det dags för hemfärd på söndagen. Det var kurs halva dagen sen tog oss bussen till Heathrow och vidare till Arlanda och därifrån bil till Örebro.
Hemma i sängen 02.30 somnade jag glad och tacksam över att ha varit på en givande kurs i London med fantastiska kollegor.

Team CÖ, ett härligt, kompetent team som trivs tillsammans vilket vi hoppas speglar av sig i de uppdrag vi har och att vi tillsammans skapar rätt och riktig redovisning till våra kunder.

ORDNING - KVALITET - SERVICE

Gillar

Kommentarer