đŸ–€đŸ’›Team CÖ i London 🇬🇧


Team CÖ pĂ„ kurs, Kvalificerade bokslutsfrĂ„gor, i London.
Det var upp mitt i natten och ivÀg till Arlanda. Planet gick 7.30 sÄ vi var framme i London redan runt tiotiden pÄ förmiddagen pÄ torsdagen. Detta rÀknades som en resedag sÄ det var ingen kurs förlagd till torsdagen vilket gjorde att vi fick en heldag i London.

Vi bodde fint pÄ Amba Hotell vid Hyde Park och med Oxford Street runt hörnet.

Det blev shopping hela dagen. NÄgra gick lös ordentligt men för min del blev det bara nÄgra smÄsaker som fick följa med hem. Skönt att inte fylla garderoben igen nu nÀr jag precis rensat ut den.

Julbelysningen hade kommit upp sÄ Londons gator var sÄ vackert pyntade. En fröjd att bara strosa runt och njuta av atmosfÀren och alla vackra byggnader.PĂ„ torsdagskvĂ€llen hade vi bokat biljetter till musikalen Wicked. Den var helt suverĂ€n och vilken musik och vilka röster - förtrollande pĂ„ mĂ„nga sĂ€tt đŸ€©Nu var vi trötta efter en lÄng dag sÄ det blev godnatt efter musikalen för imorgon vankades det kurs.En riktigt bra och givande kurs med kunniga, pedagogiska och humoristiska lÀrare. Det höll oss pÄ topp hela dagen och vi insöp allt vi kunde om sambanden och skillnaderna mellan redovisning och skatt.

Efter kursens slut var det ut i Londonvimlet igen. Idag regnade det men det gick bra ÀndÄ. Vi sÄg oss om pÄ Regent Street, Carnaby Street, Piccadilly Circus och Covent Garden och all tjusig juldekoration.Blev bra sugen pÄ ett par juldojor men nja tyckte inte riktigt de var vÀrda priset. Men coola var de.Efter lördagens kurs hade vi bokat bord pÄ The Shard i hotellet Shangri-La för Afternoon Tea. 35 vÄningar upp med en magnifik utsikt över London.

Innan vi Äkte upp gick vi och tittade pÄ Tower Bridge som lÄg alldeles bredvid.The Shard, en lyxig restaurang dÀr vi charmade oss till ett fönsterbord.
Bubbel till snittarna, Tea till sconesen och jag tog kaffe till kakorna.
Smakade ljuvligt gott och vi fick oss en inblick i det ljuva livets njutning.

HÀr satt vi i nÄgra timmar och njöt av goda samtal, slÄende utsikt och gott i munnen.Vi fick följa utsikten över London frÄn dag till kvÀll, följa hur det sakta mörknade och fler och fler lampor tÀndes.Trots mörkret var klockan bara eftermiddag och mycket av dagen Ă„terstod. Butikerna har öppet till 9-10 pĂ„ kvĂ€llen sĂ„ vi fick verkligen ut max av dagarna trots att stor del bestod av kurs, vilket sĂ„klart var huvudsyftet men att fĂ„ ”KinderĂ€ggseffekt” i allt man gör Ă€r aldrig fel.

Shop till you drop Ă€ven denna eftermiddag/kvĂ€ll. 💾💾💾SĂ„ var det dags för hemfĂ€rd pĂ„ söndagen. Det var kurs halva dagen sen tog oss bussen till Heathrow och vidare till Arlanda och dĂ€rifrĂ„n bil till Örebro.
Hemma i sÀngen 02.30 somnade jag glad och tacksam över att ha varit pÄ en givande kurs i London med fantastiska kollegor.

Team CÖ, ett hĂ€rligt, kompetent team som trivs tillsammans vilket vi hoppas speglar av sig i de uppdrag vi har och att vi tillsammans skapar rĂ€tt och riktig redovisning till vĂ„ra kunder.

ORDNING - KVALITET - SERVICE

Gillar

Kommentarer