đŸ”„Valborg 2021 đŸ”„

Sköna maj vÀlkommen...
Verkligen, varmt vÀlkommen du ljuva tid. Nu blir det lÀttare att umgÄs utomhus med varandra nu nÀr vÀdret och Ärstiden bjuder pÄ skönare vindar.

Vi har ju under senare tid fixat och trixat, funkar och funderat, Àndrat och beslutat om var vi ska bo, var vi ska bedriva verksamheten, var Josefine ska flytta.
Men nu sĂ„ Ă€r GulltofsavĂ€gen sĂ„ld, Josefine har köpt en lĂ€genhet i Oskarparken och CÖ landar med största sannolikhet pĂ„ Aspholmen.

ValborgsmÀssoafton gick lugnt till hÀr hemma, det var Robert, Josefine och jag hemma. Josefine har precis opererat bort sina halsmandlar sÄ hon Àr rÀtt medtagen och Àter bara nyponsoppa och sÀger inte sÄ mycket för det gör ont. Det blev mest att kolla pÄ Tv.

1 maj Äkte Robert och jag ut till ön för att kolla till den. NÀsta vecka kommer en elektriker ut för att se vad det Àr som Àr fel med elen, den funkar inte. Kan vara kabeln i vattnet som Àr paj.
Vi tog cabben - sĂ„ nu Ă€r det vĂ„r 😃 hĂ€rlig kĂ€nsla.
Alltid lika lugnt och skönt hÀr ute. Krattade lite barr, kastade nÄgra kast med spöt, vi Ät medhavd sallad och fikade. Sen begav vi oss hemÄt igen.

Vilken otrolig lyx att Ă€ga en plats som denna. Tacksamhet Ă€r vad vi kĂ€nner 🙏

Söndag
Robert och jag Äkte till Josefines lÀgenhet och knackade bort allt kakel i kök o toa, sen ivÀg till tippen med det.
Tillbaka pÄ eftermiddagen och sÄlde kyl och frys och blev 500 riksdaler rikare.

Hör lite bilder frÄn Josses lÀgenhet innan den totala makeovern. Snacka om lyx att fÄ designa sin egna lÀgenhet. Kommer bli sÄ fin.

Jippiii trÀgolv under fula svarta mattan. Hoppas det Àr riktigt snyggt nÀr mattan försvinner.

Avslutar med ett premiĂ€rdopp och en liten simtur i poolen. 25 grader varmt. Nu börjar sĂ€songen 💩 och vi fĂ„r njuta av den Ă€nda fram till tilltrĂ€desdagen 27/8.

Gillar

Kommentarer