🌷Våren är kommen ☀️

Åhhh, äntligen sol och lite vårvärme. Dessa, de första värmande strålarna är ljuvliga. Erika kom hem idag från Stockholm så vi beslutade att snabbt packa ner lite mat och åka till ön.
Men ... va sjutton snö ☃️ det var vitt på marken någonstans efter Brändåsen dök det upp❄️vi som trodde det var vår. Men ön var iallafall snöfri.
Det första vi gjorde var att sätta på kaffet, vispa grädde och våffelsmet och brassa igång järnet.
Våfflor 🧇 det är startskottet för våren.

Ja, solen värmde men det var kyligt i luften och det hade redan hunnit en bit in på dagen så solen hade försvunnit från altanen därför blev det till att duka ute. Men det var gött ändå.

Sagolikt vackert är det ☀️


En lugn och skön dag och kväll. Vi tände brasan och satt och mös.

På kvällen gick vi ut och tittade på stjärnhimlen, och vilken himmel det var. Så otroligt vackert och vad mycket stjärnor det är på himlavalvet. Vi såg ingen måne men, jag tror det är Venus, lyste så starkt och spred sitt sken i vattnet. Vår jord är så underbart vacker. Här fick vi njuta utan orosnyheter om virus, karantäner och avstängda gränser. Tänk vad fort allt kan ta en vändning, en hel värld påverkas och allt blir helt annorlunda på bara några veckor. Vi får ta med denna känsla av frid och skicka ut den i atmosfären för läkning till alla drabbade och hoppas på ett snabbt slut på viruset.Vårtecken hade det dykt upp i vår rabatt. 🌼


Gillar

Kommentarer