Veckorna flyger fram

Det går med en rasande fart och dessa senaste två veckor har det varit mycket fram och tillbaka till Stockholm.
Jag har besökt en kollega, Riita, vid ett par tillfällen. Vi har ätit och druckit gott och haft som alltid roliga och givande samtal. Hon bor så vackert i Nacka strand med en magnifik utsikt över Stockholm och all Finlandsfärgetrafik. Det är som flytande ljusstäder när de glider in och ut ur hamn på kvällen.

Gjorde även ett studiebesök hos Saldo som är en redovisningsbyrå belägen på söder. De har vunnit pris för bästa redovisningsbyrån hos FAR. Jag blir inspirerad av deras kreative ledare Mattias Segerbrant och det sätt de driver byrån på. Så jag kontaktade honom och frågade om jag fick göra ett besök, och var så välkommen. De är 100% digitala och har inga kunder i den analoga världen.
Det blev några kul och inspirerande timmar med inputs att ta med hem till CÖ. 💛🖤Blev också några timmar att flanera i Stockholm och en lunch med Erika.Hemma i Örebro har vi också hunnit med ett besök av Nina som höll storseans en kväll och privatsittningar dagen efter. Dessa kvällar blir det många möten med nära och kära men också många visdomsord och positiva budskap och inputs. Skratt blir det också alltid en stor dos av, speciellt vid vissa meddelanden med hög igenkänningsfaktor.

Vi fick alla en inspirationstavla med budskap som Nina gjort. Detta var min.Så kom dagen när vår lilla Josefine ska bege sig till New York för ett år som aupair. Vi hade en myshelg i Stockholm hos Erika innan. Erika var dock i London och träffade ingen mindre än Per Gessle på flygplatsen. Han ser glad ut men var visst inte så positivt inställd till ett fotas. Kan man ju fatta, hon var säkert inte den första 😎
Josefine och jag var hos Lotta och killarna på middag på lördagen med efterföljande melloparty 🎸Rätt låt vann tyckte iallafall vi ✌️

På söndagen åkte Robert, Josefine och jag på en tur till Vaxholm. Av någon anledning har vi hamnat där vid många tillfällen när vi skjutsat tjejerna till någon långresa.På måndagen var det dags för sista kramen. Vilket spännande år hon har framför sig. Så glad att båda tjejerna ger ger sig ut på äventyr. Minnen för livet och vissa saker ska man passa på att göra när man är ung. Tiden kommer inte tillbaka.

Att säga hej då till Swing var det svåraste 🥰


Önskar dig ett underbart och händelserikt år.

Med oss från Arlanda hade vi Jeremy. Har även under dessa veckor tagit över ett nytt företag tillsammans med Göran. Turistbyråshopen, ett företag som idag lagerför och distribuerar turistbroschyrer. Det finns otroliga utvecklingspotentialer i detta välskötta bolag. Så det ska bli så kul att parallellt med redovisningsbyrån sätta tänderna i detta företag.
Hur som mer om detta vid ett annat tillfälle.
Jeremy är nu vår medarbetare och han bor i Östersund men kom ner en vecka för ett bekanta sig med oss och visa oss vad han förgyller sina dagar med.

Har också varit på superkul tjejträff med BNI tjejerna hos Sussie där vi bjöds på gudomligt god kräftsoppa. Å så skrattade vi så magarna krampade som alltid i detta härliga gäng.

Inte nog med detta i fredags blev det en liten AW på Pitchers men då med hela BNI gänget.Josefine har kommit fram ordentligt till sin familj och hon är så nöjd och glad. Allt känns toppen med familjen. Ni kan läsa om ni vill på hennes blogg. http://nouw.com/josefineostlund/Avslutade denna vecka med live at hemma med Stefan Murphy. Han är sångaren i bandet The Mighty Stef som spelade i vår trädgård på Borgmästargatan 2016. Så bra!
Tycker det är häftigt av Anders Damberg att upplåta deras hem till dessa spelningar. Vi talade med Stefan och nästa gång han kommer till Sverige kör vi live at hemma hos oss på Borgmästargatan 🎸✌️😎🤩🎤Ja så full fart har det varit men det är kul, så in i bängen kul.

Sitter nu på tåget igen mot Stockholm för två dagars arbete på hotellet. Jag kommer bo hos Erika så då får jag gotta mig i det samtidigt. Tänkte se om det ges några timmar ledigt till ett besök på Antikmässan. Fredagen blir det besök på vårt TBShop lager i Tyresö med Göran.

Livet leker 😎

Gillar

Kommentarer