Veras Antik i Trosa

Har du aldrig varit i Trosa tycker jag att det är dags att besöka denna idylliska plats.

Jag och min kompis Kerstin åkte för att hälsa på Eva som bor och driver sin supermysiga butik, Veras Antik i Trosa.

Vi är tre kompisar sedan gymnasietiden som träffas med jämna mellanrum, vilket är fantastiskt trevligt. Att hälsa på Eva gör att man mår gott lång tid. Hon är en underbar värdinna. Hon är så välkomnande både i sitt hem och sin butik.

Butiken rymmer massor, massor av spännande saker. Allt från gammalt fint porslin till nya trädgårdsartiklar. Man kan bara ställa sig på en plats och stirra på alla saker, man ser hela tiden nåt nytt som gömt sig för ögat vid först blicken. Det är en spännande butik, det finns nåt för alla, men du måste ta dig tid att kika runt.

Eva inspireras mycket av England och dess trädgårdar och nånstans kan man skönja det i atmosfären, kanske en dag när du kommer dit finns ett kafé med afternoon tea i en doftande rosenträdgård, det förvånar mig inte alls om det är inom en snar framtid!

Evas trädgård hemma är som en prunkande oas dit du kommer och välkomnas inte bara av Eva och hennes familj utan även av dofter från rosor, pioner och andra gammaldags växter i hennes underbara rabatter.

Eva arrangerar även antikmarknaden i Trosa, titta in på hennes hemsida www.verasantik.com

Nu kanske du inte har förmånen att kunna få besöka Eva i sitt hem men att besöka Trosa och Veras Antik tycker jag verkligen du ska göra.

Gillar

Kommentarer