Vilket fantastiskt år som gått, 2014

Sitter här på tisdagskvällen och bläddrar igenom alla foton jag tagit under året. Vilket år, så många underbara händelser. Både privat och i arbetet.

Nyår 2014 firade familjen i Los Angeles. Vi hade varit i San Fransisco för att därifrån åka High way one till LA. Vilken resa det var.

Familjen har varit runt i Sverige på discodanstävlingar när Erika har tävlat, det blev fjärde och sjätteplaceringar i singeldisco i superstar klassen, vilket är näst högsta klassen. I gruppdisco blev Maniqure nordiska mästare. Det är alltid lika kul att följa alla duktiga dansare i sina tjusiga dräkter.

Under våren anordnade Almi trevliga dagar i Loka för kvinnliga företagare med föreläsningar, inspiration, god mat och härliga bad. Här stiftade jag bekantskap med mången härlig kvinnlig entreprenör, å så en bild med självaste Laila Bagge :)

Örebro Galan, ett ypperligt tillfälle att få dressa sig riktigt tjusig.

Våren i antågande, att bara strosa runt på sin täppa och njuta av de vackra blommorna som sätter färg på den ännu bruna jorden. Å så är det ju dags för familjens traditionella VÅR Våfflor ute - då är det VÅR :)

  I år hade Robert och jag varit gifta i 15 år och jag överraskades med en resa. Destinationen var hemlig och jag hade fått instruktioner vad som skulle packas, spännande! 15 år som Fru Östlund! Vi flög till Kiruna och Riksgränsen för att möta våren! Vi åkte midnattsskidåkning i Riksgränsen, ljust som mitt på dagen.
  Under året har vi firat mera, jag och många av mina kompisar fyllde 50 år i år. Så i maj ordnade jag med första kalaset, för mina tjejkompisar som alla fyllde 50 år i år. [caption id="attachment_7064" align="alignleft" width="300" class=" "]
Kalasbordet har dukats för fest. Att ordna kalas det tycker jag om, jag älskar att ha vänner hos mig![/caption] [caption id="attachment_7065" align="alignright" width="300"]
Hela det härliga tjejgänget![/caption]                   Min frisör Jessis Barbershop firade ett års jubileum och hade anordnat burlesk fest på HD klubben Revenge, ett annorlunda kul party. Jessica och jag fick skjuts i äkta 50-tals tappning dit.
Vår bilfamilj blev utökad, vilken marknadsföringssuccé det blev. Tre tidningsreportage under året, Volkswagen Magasin, Balans och Möller Bils bilaga i NA.
  Så hamnade vi på konsert också, barnens favorit, Miley Cyrus. Det var faktiskt riktigt bra.
Nu är vi inne i juni och sommaren har tagit fart, deklarationerna inlämnade :) I år hade Robert och beslutat oss för att ta det lugn inte ha en massa sommarprojekt, men ack så fel vi hade, men fint blev det. Borgmästargatans trädgård, totalmakeover. Sommaren 2014 bjöd på många soltimmar. [caption id="attachment_7076" align="aligncenter" width="300"]
Vilken otrolig kille denne Robert![/caption] Men vi gjorde en liten paus i arbetet och åkte färja över till Riga där vi spenderade en dag. Mysig stad, god mat och solen sken.
Sen var det min tur att dra iväg igen, Robert fick vara kvar hemma och arbeta klart i trädgården :) Min bästa kompis Kerstin och jag kom överens om att inte ge varandra några presenter när vi fyllde 50 år istället åkte vi på en resa tillsammans. Vi valde Krakow, en mysig stad med god mat, dumplings blev vår favorit. Vi gjorde ett par utflykter också mellan all shopping till en saltstensgruva och Auschwitz.
  Det blev en och annan allsångskväll på Strömpis som sig bör under sommaren.
Mera 50 års fester, så här snygga var Kerstin och jag när vi firade Eva i Trosa som hade valt 70-tals fest. (Trodde det var värre än det var med jätte platådojor)

Gillar

Kommentarer